Vacature

Technisch constructeur

De Vette C.V. is al meer dan 55 jaar sterk in het ontwerpen en produceren van aluminium- en staalconstructies voor zowel de zakelijke (met name tuinbouw) als particuliere markt. Constructies met vele uiteenlopende toepassingen of complete systemen die zijn afgestemd op specifieke eisen van een teelt en opgebouwd volgens de wensen van de klant.

Vanwege voortgaande groei van onze activiteiten zien wij graag dat een nieuwe collega ons team komt versterken en wij zijn daarom op zoek naar een

Technisch Constructeur (m/v)

Typering van de werkzaamheden:
Het volgens tekening vervaardigen van aluminium- en/of metaalconstructies (machinebouw), het opbouwen en inrichten van besturingskasten en het assembleren/produceren van klantspecifieke apparatuur of installaties. Het op basis van ervaring zelfstandig oplossen van voorkomende technische problemen. Het verlenen van technische service en het verrichten van installatiewerkzaamheden op locatie. Overige werkzaamheden zijn o.a.: construeren, hoogwaardig lassen (TIG/MIG), montagewerkzaamheden met inbegrip van hydrauliek en pneumatiek.

Functie-eisen:

  • Mbo-opleiding ‘Technicus Mechatronica’ – niveau 4;
  • Aantoonbare ervaring met de opbouw van besturingskasten;
  • Kennis van en ervaring met hoogwaardige lastechnieken: TIG/MIG (niveau 4) evenals affiniteit met tuinbouwtechniek zijn een pré
  • In bezit van rijbewijs BE
  • Eigenschappen als oplossend vermogen, flexibiliteit en service-/klantgerichtheid vinden we vanzelfsprekend

Wij bieden een uitdagende functie met een breed scala van vaardigheden en technieken. Voor onze arbeidsvoorwaarden passen wij de CAO voor Metaal & Techniek toe. Daarnaast is een Bedrijfsreglement van toepassing met aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd of wil je meer weten?

Voor vragen over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Hans de Vette via 015 380 8784 of 06 5118 4878.

Een sollicitatiebrief met CV ontvangen wij graag op het adres: Gaagweg 11a, 2636 AK Schipluiden of per e-mail naar: hans@devette.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en zal door ons worden genegeerd.