Vacature

Machinebouwer / Constructie-bankwerker (m/v)

De Vette is als machinebouwer al sinds 1959 sterk in het ontwikkelen en vervaardigen van aluminium-, staalconstructies en machines welke volledig zijn afgestemd op de specifieke wensen van de klant. Dat doen we met name voor de glastuinbouw, maar ook in andere branches. Wij zetten ons in om voor onze klanten een betrouwbare partner te zijn en de meest optimale oplossing te creëren.

Wij willen ons team versterken met een nieuwe collega! Word jij onze nieuwe:

Machinebouwer / Constructie-bankwerker (m/v)

Wat ga je doen?
Als Machinebouwer / Constructie-bankwerker bij ons bedrijf zorg je voor het samenstellen, installeren en repareren van de door ons ontwikkelde aluminium- en/of metaalconstructies en machines. Met jouw slimme, technische oplossingen kan jij aan de hand van een werktekening uiteenlopende aluminium- en/of staalconstructies samenstellen.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een afwisselende functie met een uitdagend takenpakket. Bij De Vette hebben wij een vriendelijke cultuur met collega’s waar je nog weleens een dolletje mee kan maken. We bieden je ook een fijne werkplek in Rotterdam Noord- West!
De Vette past voor de arbeidsvoorwaarden de CAO Metaal & Techniek toe. Daarnaast hebben wij nog een aantal verbeterde arbeidsvoorwaarden ten opzichte van de CAO.

Wat vragen wij van je?
Wij vragen een afgeronde MBO-opleiding Mechatronica / Werktuigbouw
of gelijkwaardig door ervaring. Daarnaast is onze Machinebouwer / Constructie-bankwerker accuraat en secuur en heeft ervaring met de lastechnieken: TIG/MIG of is bereid dit te leren.