Diensten

Welkom bij De Vette Services

Op deze pagina is te lezen welke diensten De Vette aanbiedt:
Onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid blijkt uit de diverse diensten die wij aanbieden:

Onderhoud: De Vette neemt verantwoordelijkheid voor het onderhoud van de door De Vette geconstrueerde materialen en machines. Het uitvoeren van onderhoud en reparatie van de door De Vette geleverde materialen en machines zorgt ervoor dat apparatuur in optimale conditie blijft.

SKL Keuringen: De Vette heeft ook als extra service SKL keuringen. Dit is het uitvoeren van keuringen aan spuitapparatuur, motorspuiten en pompen. Je kunt rekenen op onze expertise om te voldoen aan alle vereiste specificaties.

Reparaties: Het uitvoeren en verrichten van reparaties aan machines en apparatuur zowel op locatie als in de werkplaats van De Vette. Of het nu op locatie of in onze goed uitgeruste werkplaats is, wij staan paraat voor reparaties aan machines en apparatuur. Ons doel is om snel en efficiënt oplossingen te bieden.

De Vette heeft een speciale storingsdienst. Bij storingen door de De Vette geleverde machines en apparatuur staan wij direct voor jou klaar mocht er een reparatie nodig zijn.

Waarom kiezen voor De Vette

Bij de Vette staan op locatie ervaren medewerkers klaar voor jou. Deze medewerkers hebben de beschikking over een geheel ingerichte bedrijfsbus en daarbij ervaring en service op maat. Hierdoor kunnen wij een snelle en doeltreffende service bieden, afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Kies voor De Vette Services voor betrouwbaarheid, vakmanschap en een toegewijde aanpak voor al uw onderhouds-, keurings-, reparatie- en storingsbehoeften.