Vacature

Service- en Storingsmonteur (m/v)

De Vette is als machinebouwer al sinds 1959 sterk in het ontwikkelen en vervaardigen van aluminium-, staalconstructies en machines welke volledig zijn afgestemd op de specifieke wensen van de klant. Dat doen we met name voor de glastuinbouw, maar ook in andere branches. Wij zetten ons in om voor onze klanten een betrouwbare partner te zijn en de meest optimale oplossing te creëren.

Wij willen ons team versterken met een nieuwe collega! Word jij onze nieuwe:

Service- en Storingsmonteur (m/v)

Wat ga je doen?
Als Service- en Storingsmonteur bij ons bedrijf zorg je voor het installeren, repareren en keuren van de door ons ontwikkelde aluminium-, staalconstructies en machines op locatie bij de klant. Voor deze functie is creativiteit, technisch inzicht en zelfstandigheid wel een vereiste. Je bent regelmatig onderweg met een goed uitgeruste servicebus. Daarnaast ben je ook inzetbaar in onze werkplaats voor de productie en assemblage van de technische installaties.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een afwisselende functie met een uitdagend takenpakket. Bij De Vette hebben wij een vriendelijke cultuur met collega’s waar je nog weleens een dolletje mee kan maken. We bieden je ook een fijne werkplek in Rotterdam Noord-West!
De Vette past voor de arbeidsvoorwaarden de CAO Metaal & Techniek toe. Daarnaast hebben wij nog een aantal verbeterde arbeidsvoorwaarden ten opzichte van de CAO.

Wat vragen wij van je?
Wij vragen een afgeronde MBO-opleiding Mechatronica / Werktuigbouw
of gelijkwaardig door ervaring, een rijbewijs B (E achter B heeft de voorkeur) en in het bezit van het SKL keurmeesterschap of bereid dit te halen.
Daarnaast is onze Service- en Storingsmonteur klantvriendelijk, accuraat en heeft ervaring met de lastechnieken: TIG/MIG of is bereid dit te leren.