Vacancy

Elektromonteur (m/v)

Wat ga je doen?
Als elektromonteur binnen ons bedrijf ga je, in eerste instantie onder begeleiding en later zelfstandig, er zorg voor dragen dat de door je collega`s geproduceerde machines voorzien worden van een elektrische besturing. Dit kan variëren van de ene dag eenvoudige aansluitwerkzaamheden aan machines en de andere dag ben je bezig met het samenstellen van besturingskasten. Storingen oplossen en het inregelen van machines op locatie bij de klant komt ook regelmatig voor. Kortom, een leuke afwisselende, uitdagende baan met veel verantwoording.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een afwisselende functie met een uitdagend takenpakket. Bij De Vette hebben wij een vriendelijke cultuur met collega’s waar je nog weleens een dolletje mee kan maken. We bieden je ook een fijne werkplek in Rotterdam Noord- West!
De Vette past voor de arbeidsvoorwaarden de CAO Metaal & Techniek toe. Daarnaast hebben wij nog een aantal verbeterde arbeidsvoorwaarden ten opzichte van de CAO.

Wat vragen wij van je?
Wij vragen een afgeronde MBO-opleiding Elektrotechniek / Mechatronica
of gelijkwaardig door ervaring. Daarnaast is onze monteur accuraat en secuur en heeft ervaring met PLC programmeren of is bereid dit te leren. Een Rijbewijs (B) is wel heel handig.