Vacancy

Administratief Medewerker (M/V

De Vette B.V. is al sinds 1959 sterk in het ontwikkelen en vervaardigen van alle denkbare aluminium- en staalconstructies. Dat doen we met name voor de glastuinbouw, maar ook andere branches. Wij zetten ons in om voor onze klanten een betrouwbare partner te zijn. De Vette B.V. zet zich altijd in om de optimale oplossing te maken voor de klant. Alles op maat en de hoogste kwaliteit gegarandeerd.

Wij willen ons team versterken met een nieuwe collega! Word jij onze nieuwe:

Administratief Medewerker (m/v)

(24 uur per week)

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker bij De Vette B.V. ben jij onze alleskunner. Je gaat aan de slag met het bijhouden van de urenregistratie en neemt telefoongesprekken aan. Je bent verantwoordelijk dat facturen die jij opmaakt verstuurd worden. Nadat je facturen verstuurd hebt, boek je deze in en bewaak je de betalingstermijnen. Betaalt een debiteur niet? Dan is het jouw taak om hen te bellen en eens te vragen wat er aan de hand is. Naast deze taken zal je ook bezig gaan met andere voorkomende administratieve werkzaamheden.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een veelzijdige administratieve functie met een breed takenpakket. Bij De Vette hebben wij een vriendelijke cultuur met collega’s waar je nog weleens een dolletje mee kan maken. We bieden je ook een fijne werkplek, nu nog even in Schipluiden en vanaf begin 2022 in Rotterdam Noordwest!
De Vette past voor de arbeidsvoorwaarden de CAO Metaal & Techniek toe. Daarnaast hebben wij nog een Bedrijfsreglement, deze afspraken zijn een aantal verbeterde arbeidsvoorwaarden ten opzichte van de CAO.

Wat vragen wij van je?

Wij vragen een havo diploma, of mbo-3 Administratief. Daarnaast willen we graag dat je ervaring met Microsoft Office hebt. Onze perfecte administratief medewerker is daarnaast accuraat en secuur, zelfstandig en service-/klantgericht. Jij bent niet bang om de telefoon op te pakken en zet net die stap extra voor de klanten.